Geen categorie Medisch

Een rolstoel kopen tegen een scherpe prijs

Een rolstoel kopen tegen een scherpe prijs

 

Ik kon het ook niet langer ontkennen, dat het niet goed gaat met mijn moeder. Op de een of andere manier wil je het niet zien, wanneer het je eigen familie betreft – dan is het soms maar beter om de oogkleppen op te zetten en het te negeren, om het maar niet onder ogen te hoeven komen. Nu mijn moeder echter op haar heup is gevallen, kunnen we het niet langer wegstoppen, ze heeft meer permanente verzorging nodig. Gelukkig heeft ze ons aanbod geaccepteerd om bij ons te komen wonen, ik ben erg blij dat zowel mijn partner als mijn kinderen als mijn moeder zelf hiermee ingestemd hebben. De eerste dingen die we deden was het huis klaarmaken voor haar komst, met een speciaal bed bijvoorbeeld, en ook moesten we een rolstoel kopen. Nog een geluk overigens dat we gelijkvloers wonen hier in onze bungalow, die groot genoeg is om mijn moeder erin op te nemen. Mocht je jezelf ook in een vergelijkbare situatie bevinden, surf dan naar de website van de Hulpmiddelwereld, waar je dit soort bedden en een rolstoel kopen kunt, van een goede kwaliteit en voor een goede prijs. Alles om je familie zo goed mogelijk te kunnen verzorgen!