Geen categorie Wonen

Een rieten dak of niet

Een rieten dak of niet

Mijn man en ik laten een huis bouwen. We hebben natuurlijk jaren hiervoor moeten sparen en het was ook hard werken, maar we hebben het er voor over. Over alles waren we het eens alleen niet over een rieten dak. Ik wil heel graag dat het dak een rieten dak krijgt. Een rieten dak staan ook heel knus en gezellig. Ik vind dakpannen niet altijd zo mooi staan en wilde ook daarom heel graag dat ons huis ook een rieten dak zou krijgen. Mijn man vind een rieten dak niet zo en heeft liever dakpannen op het huis, ook is dat weer makkelijker om door te verkopen en mensen tegenwoordig geen rieten dak meer willen hebben. Natuurlijk is dat ook wel waar, maar dan nog ik vind het wel mooi een rieten dak en ik wil heel graag dat ons nieuwe huis ook een rieten dak krijgt. We hebben heel veel discussies erover gehad en we hebben besloten om iemand in te schakelen die daar verstand van heeft, wat we het beste kunnen doen. Ik hoopte natuurlijk dat hij ging zeggen dat een rieten dak geen probleem was. Hij zei dat een rieten dak wel heel mooi zou zijn, maar dat het verstandiger was om dakpannen te nemen. Ik baalde natuurlijk enorm, ik vond het zo jammer dat het geen rieten dak werd.