Geen categorie Uncategorized

Een nieuwe wereld achter de schuifdeuren

Mijn ouders hadden altijd een hele grote kast met schuifdeuren en als kind vond ik dit altijd geweldig. Vooral omdat mijn vader mij altijd vertelde over een andere wereld, vol tovenaars, en dat je daar terecht kon komen via de schuifdeuren. Maar niet altijd, ze moesten wel willen dat je er naar toe ging. Ik kon dit echt heel spannend vinden en ik heb vaak gekeken achter de schuifdeuren. Ik was wel te bang en durfde nooit echt achter de schuifdeuren te gaan zitten, waardoor ik dus altijd heb geloofd dat je echt naar een andere wereld kon. En terwijl ik nu natuurlijk echt wel beter weet, kan ik mij nog steeds voorstellen dat er een andere wereld achter de schuifdeuren bestond. Gek he? Ik ben echt een fantasierijk persoon en kan mij van alles indenken, dit vind ik dan wel weer leuk. Omdat ik erg beeldend ben kan ik soms rare grappen maken die alleen mensen begrijpen die ook beeldend zijn. Ik heb dit een keer geleerd van een leraar, die zei dat er mensen zijn die in beeldtaal denken, of in schrijftaal, dit vond ik zeer interessant.