Geen categorie

Een mooie hoed

Een mannen hoed is voor veel situaties een goed idee. Wat dacht je bijvoorbeeld van dagen met guur weer waarop het regent, en wanneer er ook veel wind is? Tijdens de herfst en winter dagen wil jij je haar en je hoofd goed beschermen. Kies voor een mooie mannen hoed waar je nog lang mee kunt doe. Bij Hatland kun je alleen maar kiezen uit hoeden die van de allerhoogste kwaliteit zijn. Zo kun jij een mannen hoed met een gerust hart kopen, wetende dat je er waarschijnlijk nog jaren lang mee kunt doen! Zoals het bekende gezegde gaat; kleren maken de man, daar hoort natuurlijk wel een mooie mannen hoed bij.

Voor elk seizoen een andere hoed

Tijdens elk seizoen heb je natuurlijk weer andere wensen en eisen voor een hoed. Zo wil je natuurlijk tijdens de zomer een lekkere lichte hoed hebben die je eenvoudig mee kunt brengen en die ook lekker wat frisse lucht doorlaat. Op de site van hatland kun je eenvoudig door het grote aanbod gaan aangezien je het kunt sorteren op basis van seizoen. Hierdoor vindt jij direct jouw favoriete hoed voor jouw seizoen. Ook kun je een mannen hoed kopen door voor een bepaalde soort maat, of een bepaalde kleur, te gaan. Kortom, meer dan voldoende mogelijkheden.

Maten

Voor het bestellen van een nieuwe hoed zijn er diverse maten waar je uit kunt kiezen bij hatland. Het is aan te raden om met een meetlint jouw hoofd omtrek te meten. Hierdoor weet jij direct welke maat goed past op je hoofd en kun je hem direct bestellen. Dit scheelt veel tijd en geld aangezien je niet een willekeurige maat moet kopen met het risico dat deze wellicht niet past. Wel heeft hatland uiteraard ook een goed retour beleid, mocht je toch besluiten liever voor bijvoorbeeld een ander model te gaan. Bij elke hoed boven de 25 euro is er een gratis verzending waar je gebruik van kunt maken.