Geen categorie Wonen

Edelglas wist perfect vorm te geven aan de wensen die ik had

Edelglas wist perfect vorm te geven aan de wensen die ik had

Mocht je op zoek zijn naar een professioneel bedrijf dat voor je de perfecte glas in lood ramen en deuren kan weten te maken, dan kan ik je Edelglas van harte aanbevelen. Een tijdje geleden kwam ikzelf in aanraking met dit bedrijf toen ik het huis dat ik onlangs heb gekocht in ere wilde herstellen en ik een rondgang op het internet maakte. Op die rondgang ontdekte ik dat er maar weinig bedrijven zijn die echt de expertise weten in te zetten om goede ramen van kwaliteit te maken, op wat voor manier dan ook. In die rondgang ontdekte ik dus wel Edelglas, die aan het portfolio te zien er echt tussenuit sprong en ik heb dan ook meteen contact opgenomen met dit bedrijf. Ik wilde oude glas in lood ramen doen herleven, vooral daar waar het de schuifdeuren betrof. Die waren inmiddels ingezet met gewoon glas namelijk, iets wat ik echt maar zonde vond. Ik wilde niet alleen een raster van glas in lood maar ook nog eens een patroon van bloemen erin en daar heeft Edelglas echt perfect vorm aan weten te geven.