Bouw Geen categorie

De slotenmaker Leiden kwam meteen te hulp

De slotenmaker Leiden kwam meteen te hulp

Gelukkig kan je echt vertrouwen op de slotenmaker Leiden. Ik heb een winkel midden in het centrum en nu kwam ik op maandag morgen niets vermoedend aan op mij fiets. En ik had zin om weer lekker aan het werk te gaan. En zo moest ik twee keer kijken toen ik bij de deur kwam. Deze was totaal beschadigd en ook de deur stond los. Ik schrok echt heel erg en meteen heb ik de politie gebeld. Gelukkig konden zij snel kopen en bleek achteraf dat de inbrekers zijn gestoord in hun plan omdat er niets weg was van hoge waarde. En zo ben ik meteen die middag ook de slotenmaker Leiden gaan bellen met de vraag om zo snel mogelijk langs te kunnen komen. Gelukkig waren zij zelfs binnen een half uur bij mij in de winkel. Samen met de slotenmaker Leiden en een kop koffie hebben wij samen bekeken wat de beste oplossing is om het voor inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken. En nadat de slotenmaker Leiden dit voor mij in orde heeft gemaakt voelt het gelukkig weer wat geruster.