Geen categorie Zakelijk

De MPC 3502 wordt bediend met touchscreen

De MPC 3502 wordt bediend met touchscreen

een ruim jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf. In eerste instantie deed ik dit op de zolder van onze eigen huis. Na verloop van tijd werd het me steeds krapper en uiteindelijk ben ik een half jaar geleden overgegaan naar een echt kantoor. Korte tijd daarop heb ik besloten mijn eerste personeel aan te nemen en zo komt het dat ik vandaag de dag vijf mensen onder mij heb werken. Om iedereen de meest effectieve wijze van werk aan te bieden heb ik besloten een multifunctional aan te schaffen. Een printer enkel voor mijzelf kon allang niet meer. Ik heb een kijkje genomen op de website van Hofax en kwam daar terecht op de werkbeschrijving van de MPC 3502. De beschrijving was uitgebreid en overtuigend en zo heb ik korte tijd later besloten de MPC 3502 dan ook daadwerkelijk te bestellen. En zo komt het dat ik vandaag de dag mijn personeel zelf kan laten printen, scannen en kopiƫren. Het apparaat wordt bediend met een touchscreen en ik heb gemerkt dat het erg prettig in gebruik is. Wanneer u op zoek bent naar een multifunctional kan ik de MPC 3502 zeker aanraden.