Geen categorie Zakelijk

De MPC 2051 voor ons de beste keuze

De MPC 2051 voor ons de beste keuze

mijn man en ik zijn vorig jaar onze eigen bedrijf begonnen. In eerste instantie wilden we dit als hobby houden maar de vraag werd zo groot dat we er onze vaste baan van hebben gemaakt. Al snel besloten op zoek te gaan naar personeel en inmiddels hebben wij een halve verdieping van een kantoor afgehuurd en hier vijf personeelsleden aan het werk, naast onszelf. Omdat er regelmatig iets uitgezonden moet worden en wij niet alles digitaal willen doen zijn we vorige maand op zoek gegaan naar een echte professionele printer. De meeste aankopen doen wij, voor dit bedrijf, bij de groothandel en anders op het internet. Omdat ik bij de groothandel geen printer die kan wat ik ervan verwacht kon vinden besloot ik om op het internet te kijken en wel op de website van Hofax. Hier vond ik een model printer, de MPC 2051, die werkelijk alles kan wat ik ook maar verwacht of wens. Dit model is in staat te scannen, te kopiƫren en te printen en dat alles in kleur of in zwart-wit. Inmiddels staat dit apparaat op ons kantoor en ben ik nog tevredener dan ik dacht te zijn.