Geen categorie Wonen

De laatste hand aan de radiatoren leggen

De laatste hand aan de radiatoren leggen

Sinds een poosje ben ik de trotse eigenaar van een eigen woonboot, een gegeven waarin ik mij erg verheug. Altijd al droomde ik van een eigen huis als dit en ik rustte niet eer ik er een gevonden had. Nu merk ik toch wel dat er wat praktische bezwaren zijn aan het bezitten van een woonboot, er komen toch wel andere dingen bij kijken dan bij een ander huis. Toch vind ik het absoluut waard overigens en ik geniet van alle klussen die ik oppak om dit echt tot mijn eigen woning te maken. Neem nou de radiatoren die ik aan het uitzoeken ben. Binnenkort worden ze geleverd en kan ik ze gaan plaatsen, iets waar ik wel naar uitkijken kan. Het plaatsen van de radiatoren is namelijk het laatste wat me nog te doen staat aan het leggen van de funderingen hier in huis. Dan kan de vloer ook gelegd worden en kan ik de muren gaan schilderen. Het begint nu steeds meer vorm te krijgen en dat is wel zo leuk natuurlijk. Ik heb alle meubels al op het oog die ik hier neer ga zetten, maar daarnaast neem ik ook vele oude meubels nog mee, die ik in eerdere woningen verzameld heb.