Geen categorie Vakantie

De camper huren als verrassing voor mijn vriend

De camper huren als verrassing voor mijn vriend

Als verrassing ben ik op het idee gekomen van een camper huren. Mijn vriend en ik zijn nu twee jaar bij elkaar en nog niet een keer zijn wij samen op vakantie geweest. En daarom wilde ik hem eens gaan verrassen met iets origineels. Onze eerste vakantie samen moet iets bijzonders zijn en daarom het idee van een camper huren! Op Camper Experience heb ik mij dan ook laten inspireren. En  zo had ik zonder te overleggen met mijn vriend een vakantie geboekt. Het enige dat hij weet is dat wij naar Spanje gaan vliegen en meer niet. Zodra wij zijn geland staat er een camper op ons te wachten en kunnen wij samen romantisch door Spanje gaan toeren en kunnen wij samen genieten van de vrijheid. Een camper huren vind ik erg romantisch en ik hoop dan ook dat dit erg goed uit pakt zodra wij zijn geland in Spanje. Want een camper huren hebben wij nog nooit besproken samen. Maar één ding is zeker hij zal vast en zeker verrast zijn. En ikzelf eigenlijk ook want ik heb hier dan nog geen enkele ervaring mee dus dat wordt nog wat.