Geen categorie Wonen

Bij Kuivenhoven Keukenfabriek een aanrechtblad op maat laten uitvoeren

Bij Kuivenhoven Keukenfabriek een aanrechtblad op maat laten uitvoeren

Nadat ik verhuisd ben naar dit prachtige huis midden in het bos volgde het ene project van de verbouwing na het andere. De keuken doen wij als het laatst en op het moment ben ik daar nog steeds mee bezig. Het heeft me de tijd gegeven goed na te denken over het soort keuken dat ik wilde hebben. Op het internet vond ik een heel oude keuken uit de jaren vijftig, echt een prachtig ding, waar ik een bod op deed. Het enige wat ik er niet zo mooi aan vond betrof het keukenblad dat erop zat. Bovendien, dat was inmiddels ook alweer zo’n zestig jaar oud en om eerlijk te zijn vond ik het niet zo’n proper idee. Het blad ben ik dus gaan vervangen en daarvoor bleek ik bij Kuivenhoven Keukenfabriek aan het juiste adres te zijn. Hier kon ik immers een aanrechtblad op maat bestellen. Ik kon precies doorgeven aan welke maten het aanrechtblad op maat diende te voldoen en natuurlijk gaf ik mijn materiaalkeuze door. Ik heb gekozen voor een prachtig marmer dat precies in overeenstemming was met de stijl van de oude keuken. Het geheel mag er echt zijn, want het heeft echt die nostalgie van een oude keuken en dat past hier zo goed.