Dieren

Bekijk website van 123 Tinki voor informatie

Bekijk website van 123 Tinkie en u zult gegarandeerd erg veel informatie vinden over de speciale puppy cursus die zij aanbieden. Nu zult u zich waarschijnlijk afvragen wat 123 Tinki zo bijzonder maakt, dit staat erg uitgebreid op de website beschreven. Ook kunt u de puppycursus via de website bestellen. Daarnaast zijn er verschillende klantervaringen te lezen over de cursus van 123 Tinki, hierdoor heeft u een beter beeld van dit bedrijf.

Welke voordelen biedt de puppycursus van 123 Tinki

123 Tinki biedt veel voordelen op het gebied van puppycursussen. U ontvangt na bestelling van de puppycursus 75 training videos van in totaal 30 uur. Ook ontvangt u 10 hondenboeken, schema’s en hulp van ervaren hondenexperts. Zij helpen u graag met de juiste opvoeding voor uw hond. Het is allemaal online, hierdoor hoeft u niet naar een puppycursus toe te gaan. Dit is voor veel mensen erg voordelig en kan erg fijn zijn. De puppycursus van 123 Tinki is anders dan de gewone puppycursussen, hierdoor wordt het erg aangeraden een cursus van 123 Tinki te volgen.

Korting op de puppycursus

De puppycursus van 123 Tinki wordt op de website aangeboden voor 84 euro in plaats van 168 euro, dit betekent dus 50% korting! Het is erg fijn dat er een puppycursus bestaat die zoveel is afgeprijsd. Bekijk website van 123 Tinki om deze voordelige aanbieding te bestellen!