Geen categorie Opleidingen

Afstudeerstage ict, ik ben nog wat onzeker

Afstudeerstage ict, ik ben nog wat onzeker

Ik zoek een afstudeerstage ict, het is nu echt zover, ik moet de werkvloer op. Ik durf er wel voor uit te komen dat ik goede kwaliteiten beschik en ik altijd het beste laat zien, ben altijd bezig met verbeteringen en dergelijke. Ik zou hier gebruik kunnen maken bij het zoeken naar mijn afstudeerstage ict, maar ik merk dat er een klein probleem is, namelijk angst. Ik weet wel wat ik kan, maar durf alleen niet echt te laten zien, ik heb ergens een lichtelijke sociale angst, waardoor ik niet zomaar een bedrijf binnen stap om te vragen naar een afstudeerstage ict. Ik vind werken bijvoorbeeld ook lastig, ik moet overal een beetje inrollen, anders durf ik niet, een sollicitatie brief vind ik al ontzettend spannend. Gelukkig helpt mijn school er wel bij, geven mij ook tips voor een goede afstudeerstage ict. Ik heb inmiddels ook een goede site gevonden met relevante vacatures voor een afstudeerstage ict. Ik denk dat ik nog even aan mijn zelfvertrouwen moet werken en dan komt het goed. Alsnog vind ik het spannend en hoop ik dat dit gaat gebeuren.